Wie zijn wij

Teffinside, teff leverancier met grootste aanbod van Europa

Teffinside is uitgegroeid tot de teff leverancier met het grootste aanbod van teff producten in Europa. Wij zijn ervan overtuigd dat teff onmisbaar is in een gezond voedingspatroon, met name voor (top)sporters, voor iedereen wie gezond en bewust wilt eten en mensen die willen afvallen. Daarom bieden wij een zo’n breed mogelijk assortiment teff-producten aan, van Teff Muesli tot Teff Slank-shake. Al onze producten zijn 100% natuurlijk en zonder E-nummers.

Ervaring in de voedingssector

De medewerkers achter Teffinside hebben een jarenlange ervaring in de voedingssector, met name op het gebied van granen, zaden en meel. Onze fascinatie voor het effect van voeding op onze gezondheid begon al vroeg. Nu combineren wij onze kennis met een uitgebreid netwerk van internationale partners en voedingsexperts om onze eigen producten te ontwikkelen en te leveren. Teffinside heeft het hele proces van grondstof tot eindproduct in eigen hand, met onder meer eigen productie, verpakking en opslag. Onze grondstoffen halen we direct bij de teler. Hierdoor kunnen we snel leveren en een optimale kwaliteit garanderen.

Teffinside en topsport

Teffinside is sponsor van verschillende Nederlandse sporters. We werken nauw samen met meerdere sporters en hun voedingsdeskundigen om met de juiste voeding de prestaties te verbeteren en het herstel te versnellen. Voor deze sporters leveren we ook custom made producten die speciaal op hun behoeften zijn afgestemd.

Teffinside en sporters

De in het topsport segment opgedane kennis, willen wij met onze producten voor iedere sporter ter beschikking stellen. Door de bijzondere samenstelling van onze producten kan nu iedereen zijn prestatie verbeteren en vermoeidheid reduceren.

Teffinside; fit, gezond en actief

De producten van Teffinside zijn zeer geschikt voor iedereen, wie gezond wil eten en zich gezond actief en fit wilt voelen. Hiervoor hebben wij naast de Teff vlokken, het Teff bakmeel b.v.b. ook de Teff Fruit Flakes ontwikkeld. Teff Fruit Flakes zijn een eigen ontwikkeling en daarom ook alleen van Teffinside te verkrijgen.

Teffinside en afslanken

Door de bijzondere eigenschappen van Teff, zeer hoog gehalte aan resistent zetmeel, i.c.m. met een natuurlijke toevoeging produceert Teffinside een bijzonder effectief product voor het afvallen. Hiervoor hebben wij de Teff Slank Shake en een Slankbroodmix ontwikkeld. Brood eten en afvallen, hoe mooi klinkt dat.

Teffinside in de toekomst

Ook in toekomst zullen wij nieuwe producten blijven ontwikkelen. Ideeën en mogelijkheden met Teff als bijzonder graan genoeg. Velen van onze producten zijn vrij van gluten of andere allergenen. Informatie vindt u bij de betreffende producten op onze site.

Teff een bijzonder graan, wat steeds meer aandacht verdiend en ontvangt.