Snelle levering
Topsporters
Gratis verzending vanaf € 45,-

Recepten

DIRECT NAAR
DE SHOP

Cake & Gebak

Met onze Teffinside producten zijn een hele hoop lekkere recepten te maken. Zo zijn veel Fit & Gezond producten te verwerken in cake en gebak. Zo creëer je een heerlijk maar bovenal gezonde snack voor tussen door. Uiteraard met de positieve eigenschappen van Teff!

Tussendoortjes

Ook wel eens zin in een lekkere snack tussen de maaltijden door? Met de producten van Teffinside kun je doormiddel van deze recepten heerlijke tussendoortjes maken. Volg de instructies en geniet van jouw eigen gemaakte gezonde snack. Laat zien hoe creatief jij bent met toevoegen van Teff in jouw snacks!

Ontbijt, lunch & diner

Ook tijdens je ontbijt, lunch of diner kun je gebruik maken van onze Teffinside producten. Zo kun je producten toevoegen aan bestaande gerechten. Of juist in plaats van ontbijt of lunch genieten van een heerlijke gezonde shake of smoothie. Zo kun je op alle momenten van de dag gebruiken van de positieve eigenschappen van Teff!

Sport

Als fanatieke sporter is voeding ontzettend belangrijk. Om na het sporten de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen is het toevoegen van Teffinside producten ideaal. Het zorgt ervoor dat je direct kan werken aan je herstel door het hoge eiwitgehalte en de vitaminen en mineralen.

Aanmelden nieuwsbrief