Snelle levering
Topsporters
Gratis verzending vanaf € 45,-

Over Afvallen

DIRECT NAAR
DE SHOP

AFVALPRODUCTEN

De producten van Teffinside zijn ideaal om te gebruiken als jij de wens hebt om af te vallen, op gewicht wilt blijven of een speciaal dieet hebt. Door de unieke samenstelling van ingrediënten bieden de producten een goede ondersteuning bij het verliezen van gewicht zonder dat jij een hongergevoel ervaart.

Wat maakt Teff nu zo bijzonder? Teff graan is een volkoren graan, wat inhoudt dat het rijk is aan belangrijke voedingsstoffen zoals eiwitten, voedingsvezels, vitamines en mineralen. Daarnaast bevat Teff complexe koolhydraten, die er voor zorgen dat onze bloedglucosespiegel niet enorm piekt nadat we iets gegeten hebben. Dit in tegenstelling tot het eten van producten op basis van tarwe of spelt. Deze gunstige eigenschap zorgt ervoor dat je niet snel ‘lekkere’ trek krijgt tussen de maaltijden door. De enorme pieken en dalen in de bloedglucosespiegel zijn één van de boosdoeners waardoor gewicht verliezen of behouden een uitdaging is. De aanwezige voedingsvezels en eiwitten in de producten van Teffinside zorgen voor een langer verzadigend gevoel en hierdoor ervaar je minder snel trek tussen de drie hoofdmaaltijden door.

UNIEKE VOEDINGSSTOFFEN IN TEFF GRAAN

Teff en producten van Teffinside hebben een gunstige voedingsstoffensamenstelling en hierdoor zijn het ideale producten om te gebruiken als je wilt afvallen.

Naast bovengenoemde voedingsstoffen bevatten de producten ‘Teff Slank-shake’ en ‘Teff-slankbrood’ het ingrediënt konjac wortel. Dit specifieke ingrediënt heeft als gunstige eigenschap dat het de vet- en suikeropname verlaagt in de darmen en het geeft een verzadigend gevoel. Hierdoor zitten we langer vol en is de behoefte aan eten minder. Konjac wortel is al eeuwenlang bekend in Oosterse landen en wordt hier ook ingezet als ondersteuning bij gewichtsverlies.

VOORDELEN VAN TEFF EN DE PRODUCTEN VAN TEFF INSIDE

  • Teff bevat veel mineralen en vitaminen. Zeker als je minder gaat eten om gewicht te verliezen is het aan te raden nutriëntrijke producten te eten. Kies voor voedingsmiddelen die rijk zijn aan goede voedingsstoffen. De producten van Teffinside zijn rijk aan onder andere calcium, ijzer, zink, magnesium, B-vitaminen en vitamine C. Deze laatste vitamine is een belangrijke anti-oxidant. De mineralen ijzer, calcium en magnesium kan het lichaam optimaal opnemen uit de Teffinside producten en dat is lang niet altijd het geval bij de meeste voedingsmiddelen en -supplementen.
  • Teff bestaat voor ongeveer 12% uit hoogwaardig eiwit. Het eiwit in Teff is van hoogwaardige kwaliteit, omdat alle belangrijke aminozuren in de juiste verhouding aanwezig zijn. Deze eigenschap is ideaal voor behoud van spiermassa. Meer spiermassa betekent een hogere energieverbranding wat gunstig is om op gewicht te blijven of om gewicht te verliezen.
  • Teff is gluten- en allergeenvrij. Het bevat geen E-nummers.
  • Teff bevat weinig fytinezuur waardoor alle belangrijke voedingsstoffen goed door ons lichaam opgenomen kunnen worden. Fytinezuur belemmert de opname van mineralen, zoals ijzer en calcium.

Resistent Zetmeel
Resistent zetmeel zijn voedingsvezels met als gunstige eigenschap dat ze de goede bacteriën in de dikke darm voeden en hierdoor de productie van gezonde vetzuren verhogen. De darmen bevatten veel verschillende soorten levende bacteriën (onze darmflora). Het wordt meer en meer duidelijk dat onze stofwisseling mede gestuurd wordt door deze goede bacteriën in de dikke darm. Dit heeft weer een positief effect op onze gezondheid. De producten van Teffinside bevatten resistent zetmeel.

Hoe te gebruiken?
Neem de Teffinside slankshake als ontbijt en/of lunch om gebruik te maken van de positieve eigenschappen. Door het langere verzadigde gevoel zal honger of lekkere trek uitblijven waardoor men tussen de hoofdmaaltijden door minder zin heeft om te snacken. Wil je advies op maat of heb je vragen over deze voedingsopbouw stuur dan een berichtje naar: info@teffinside.com

Recepten

Afvallen

fsdfdsfXimus dolorep ellupta tibusanditi ressimpel estin cuptate cuptat ant expedit asimpora eiciiscipsam aperum endae comnimint, tectefsdfdsfXimus dolorep ellupta tibusanditi ressimpel estin cuptate cuptat ant expedit asimpor Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis

Aanmelden nieuwsbrief