Snelle levering
Topsporters
Gratis verzending vanaf € 45,-
DIRECT NAAR
DE SHOP

2 september 2022

De nieuwe look & feel van Teffinside!

Welkom op de nieuwe website van Teffinside!

Met heel veel trots presenteren wij ons merk in een geheel nieuw jasje! Achter de schermen hebben wij de afgelopen maanden keihard gewerkt om onze producten, etiketten en website geheel te vernieuwen. We nemen jullie graag mee in de aanpassingen die wij hebben gedaan:

Nieuwe smaken!

Prioriteit voor ons was het nog beter maken van de producten dan dat ze al waren. Samen met een bedrijf, gespecialiseerd in smaken en natuurlijke aroma’s, hebben wij gekeken naar het nog beter maken van onze shakes. Met als resultaat een totale nieuwe smaak beleving die ook onze verwachtingen heeft overtroffen! Onze vernieuwde en deels ook nieuw toegevoegde smaken zijn: Naturel, Banaan, Vanille, Chocolade, Bosbes, Koffie en Aardbei. Dankzij deze nieuwe smaak aroma’s zijn de shake nog romiger en nog luchtiger dan voorheen. Genieten van echte kwalitatief hoogwaardige shakes met natuurlijke aroma’s! Ga direct naar de webshop!

Nieuwe verpakkingen

Naast vernieuwde producten hebben wij ook veel tijd en aandacht gestoken in het verbeteren en vernieuwen van onze verpakkingen. Deze nieuwe verpakkingen zullen gelijktijdig met de website gelanceerd worden. Daarmee wordt ons nieuwe uiterlijk ook direct zichtbaar op de meeste verpakkingen. Ook hebben we de verpakkingen nog gebruiksvriendelijker gemaakt dan voorheen. De nieuwe potten beschikken over een grotere opening waardoor het nog makkelijker is om met de bijgeleverde scoop bij het poeder te komen. Zelfs onze Teff Protein Pancakemix zitten nu in deze handige pot. Uiteraard zijn de nieuwe verpakkingen volledig recyclebaar!

Aanmelden nieuwsbrief