Terugblik 2019 en uitkijken naar 2020

Terugblik 2019 en uitkijken naar 2020

Teffinside heeft in 2019 een leuke groei mee mogen maken. Steeds meer klanten weten onze website voor informatie en bestellingen te vinden. Nieuwe producten, zoals Teff Penne en Teff Spaghetti zijn geïntroduceerd, onze nieuwe website is online gegaan, velen recepten zijn toegevoegd enzovoort. Wisten jullie dat wij, behalve de Teff Sport Bar, alle onze producten in eigen beheer produceren en in onze eigen productielocatie in Vianen mengen en verpakken? Inmiddels is Teffinside.com uitgegroeid tot de grootste aanbieder van verschillende Teffproducten in Europa.

Wij zijn in 2019 op verschillende beurzen en sportdagen met een stand aanwezig geweest, zoals bij de Hardlooptrainersdag en het internationale Robin van Persie Jeugdtoernooi.

Op sportief gebied mogen wij nu aan een tweede Eredivisie voetbalclub onze producten leveren en is onze klant van het eerste uur, Hugo Haak, Coach van het jaar geworden. Er zijn het afgelopen jaar vele medailles behaald door verschillende klanten in zowel internationale als nationale kampioenschappen en zijn er etappes bij wielerrondes gewonnen. Uiteraard kijken wij hier zeer uit naar de Olympische Spelen van 2020 in Tokio.

Niet alleen topsporters waren met een kleine ondersteuning door onze producten succesvol. Ook vele vrije tijd sporters konden hun wensen op sportief gebied vervullen of hun prestatie verbeteren.

Ook zien wij onze producten steeds vaker door sportieve en bewuste jongeren gebruiken, zoals bij studenten van de Utrechtse Dansacademie.

Er zijn in 2019 grote stappen gezet op het gebied van bewuste en zeer gezonde voeding, welke in 2020 zijn voortgang zal vinden. Zo zijn wij samen met het Radboud Medisch Centrum Nijmegen een lange termijn proef op twee verschillende gebieden gestart. De eerste proef zal kijken hoe de darmgezondheid en de darmflora na een intensieve ingreep snel weer op order kan worden gebracht. De andere proef wordt begeleid door een dieetteam, om de voordelen van een voeding met veel resistent zetmeel voor verschillende patiëntentypes beter in beeld te krijgen. De eerste resultaten worden medio 2020 verwacht.

Na een succesvolle proefperiode in 2019 zijn wij voor geheel 2020 samen met de Atletiekunie en Hardlopen.nl een samenwerking aangegaan. Teff en Hardlopers hebben een lange traditie samen. Met deze samenwerking hopen wij nog meer mensen kennis te kunnen laten maken met onze zeer gezonde producten.

In de loop van 2020 zullen wij ook weer nieuwe en vernieuwde producten met Teff introduceren. Naast het aanbod wat u van ons gewend bent, zullen wij daarnaast ook alternatieve producten in onze webshop gaan toevoegen. Dit dankzij de vraag van onze klanten naar bijvoorbeeld andere glutenvrije producten.

Er is in 2019 veel gebeurd. Echter kijken wij met heel veel plezier vooruit en wensen wij iedereen een gezond 2020, waar vele goede voornemens realiteit zullen worden. Hier willen wij graag een bijdrage leveren.

Lars Buckow en het team van Teffinside.com

Share this post